Hai semua! Saya Nur Izzah, boleh panggil saya Izzah! Nak cari penapir air 3 suhu yang paling bajet? Saya ada jawapannya… Semestinya jawapannya ialah Coway Neo...

Coway Neo CHP-260N, Pilihan Hati Rakyat Malaysia

Kenapa Coway Neo ini jadi pilihan rakyat Malaysia? Saya kongsikan untuk anda semua sebelum anda TERSALAH buat pilihan.. Teruskan baca yea.

  1. Penapis  air alkali rendah dan bermineral  seperti banyak jenama lain di pasaran. Coway Neo gunakan teknologi  Nano Trap  yang tahan lebih lama. Menapis dengan 6 peringkat sebelum selamat diminum.
  2. Model  3 suhu  dan tangki air yang besar iaitu  5.8 liter  berbanding jenama lain yang lebih kecil.. ada juga yang tankles.. Anda tak perlu lagi tadah dan simpan air dalam botol kalau ada catuan air.. kan?
  3.  Servis ┬áberkala secara  PERCUMA setiap 2 bulan  sekali dan  tukar filter PERCUMA setiap 4 bulan  sekali.. Kan lebih selamat kalau diservis lebih kerap.. sama macam kereta.. tak adelah semput-semput lagi.

Berapa harga Coway Neo yang viral nie? Ada jer yang sewakan pada harga RM100 ke atas.. yang bawah sikit pun ada tapi mestilah ada kekurangannya…

Harga asal RM108 tapi …
RM100
RM95…
RM90…

Sekarang hanya RM65 sebulan dengan masa yang terhad.

Tetapi… Kalau Abang dan Kakak Order

Sebelum 2hb Januari 2020, Coway akan waive kan Register Fee RM200

hanya RM65 siap pasang dan dapat free 7 Tahun Servis

* Harga Cash Coway Neo ialah RM3,540 dengan pakej servis 2 tahun. Sah sehingga 25hb ini sahaja.

Dapatkan penapis air Coway Neo anda sekarang. Setiap produk Coway didatangkan dengan servis setiap 2 bulan dan penukaran filter setiap 4 bulan.

Perbezaan Coway Neo vs Coway Villaem berbanding Jenama X di pasaran Malaysia.

Ini adalah jadual untuk memudahkan pemahaman tentang jenama penapis air yang ada di pasaran. Coway mempunyai 3 jenis tapisan air iaitu Nanotrap, NF Membrane dan RO Membrane. Mana satu yang paling banyak menapis bendasing dalam air? Semestinya RO Membrane.

Walaubagaimanapun, Nanotrap selamat diminum cuma tak sesuai untuk airnya yang sangat kotor. Yang mana satu pilihan abang dan kakak?

Spesifikasi Coway Neo vs Model Lain

Cari penapis air yang terbaik dan paling sesuai dengan bajet? PM saya sekarang untuk konsultasi percuma daripada Izzah.

Leave a Reply

  • Hai, Saya Izzah Coway. Sila pilih menu dibawah untuk memudahkan urusan anda.