3 Model Coway Terhangat di Pasaran

NANO, RO DAN ALKALINE

Coway terkenal kerana semua produknya melalui proses kajian yang teliti.
Sebagai bakal pembeli, abang dan kakak mesti faham bahawa Coway mempunyai 3 teknologi tapisan air yang setiap satu ada kelebihan sendiri. Antaranya teknologi Nano, Ro dan Alkali.

1. Neo

Model neo adalah sistem tapisan nano yang mempunyai saiz tapisan sebesar 0.001micron. Walapun begitu, terdapat juga bahan yang baik (mineral) mahupun yang tidak baik (logam berat) yang masih terdapat di dalam tapisan nano.

2. Villaem dan Core

Model villaem dan core merupakan sistem tapisan yang paling bersih. Tahap tapisan adalah 0.0001micron. Disebabkan tahap tapisannya yang paling halus, maka semua kandungan dalam air sama ada baik (mineral) dan tidak baik (logam berat) ditapis.

3. Inception

Model inception adalah tapisan nano. PH air alkali antara 8.5, 9.0 & 9.5 adalah sesuai untuk badan manusia dan seolah – olah mampu merawat sebab ia boleh detox / nyahtoksin tubuh badan. Namun ia masih tidak sesuai untuk semua golongan terutama kanak – kanak.

Oleh itu, Coway memperkenalkan produk Inception. Inception penapis air beralkali dengan teknologi NF Membrane dan ‘alkaline ionizer system’ (2 dalam 1).

Setiap produk ada kelebihan untuk individu berbeza.

Jika abang dan kakak mahukan air bersih; saya cadangkan model Villaem kerana ia mempunyai tapisan yang sangat halus dan boleh menapis bendasing atau bakteria sebanyak 99.9999%.

Jika anda pentingkan kesihatan air; anda boleh pesan model Inception kerana ada 2 jenis air. Model ini menggabungkan sistem rawatan air (water purifier) dan sistem ionizer dalam satu produk. Ia yang pertama seumpamanya di Malaysia dengan menggabungkan air alkali dan air panas, sejuk atau suhu bilik.

Untuk maklumat lanjut; hubungi saya ejen Coway sah anda:
Izzah Coway di talian ? 017 659 5092 ?sekarang!!

Leave a Reply

  • Hai, Saya Izzah Coway. Sila pilih menu dibawah untuk memudahkan urusan anda.